Zij actief logo 2024

Het bestuur van ZijActief Heijen organiseert elk jaar een groot aantal boeiende activiteiten. Deze avonden worden altijd druk bezocht. De vereniging telt op dit moment 90 leden. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Zij kunnen vrijblijvend een avond bezoeken. Inlichtingen hierover kan men inwinnen bij Antoinette Linders, tel. 06-45768557 of Tonny Blom tel. 0485 512840 of 06 40242093. Misschien ook iets voor u? Kom gerust eens een keertje kijken.

Bestuur ZijActief Heijen

Programma ZijActief 2024:

Woensdag 3 januari 13.30 uur: Oliebollenwinterwandeling
Woensdag 24 januari 20.00 uur: Jaarvergadering en bingo
Woensdag 21 februari 20.00 uur: Zeepjes maken met Diana van Kruidenmand Someren
Donderdag 21 maart hele dag: Dag voor alleengaanden Kring Noord
Woensdag 27 maart 18.00 uur: Eten bij KW 1 College Cuijk ROC restaurant Meesters
Dinsdag 9 april avond: Film diverse plaatsen ZijActief Limburg
Woensdag 17 april 20.00 uur: Muziekavond met "Moi Zat" uit Groesbeek
Zondag 5 mei 08.00 uur: Dauwtrappen met Martha Toonen en ontbijt
Woensdag 22 mei 20.00 uur: Presentatie Gerontoloog Tiny Kardol
Woensdag 19 juni overdag: Fietstocht
Donderdag 5 september: Bedrijfsbezoek
Donderdag 26 september 14.00 uur: Voedselbank
Woensdag 23 oktober 20.00 uur Wensambulance
Woensdag 20 november 20.00 uur: Winter/adventskrans maken met Mieke
Woensdag 18 december 20.00 uur: Kerstviering met eten

17 april: Muziekavond

ZijActief heeft voor de leden op 17 april een bijzondere dans- en muziekavond georganiseerd. De dames mogen introducees meebrengen wat resulteert in de aanwezigheid van drie heren. Dit vergemakkelijkt het dansen aanzienlijk al hebben de dames ook geen moeite om met een andere dame te dansen. De muzikale begeleiding is in handen van de Groesbeekse band ”Kumt Goed”. De sfeer zit er al snel goed in met de ouderwets nostalgische dansmuziek zoals wij die nog kennen uit onze jonge jaren. Twee keer worden we uitgenodigd mee te zingen op bekende nummers. Hiervoor wordt de tekst op papier uitgedeeld zodat ieder enthousiast mee kan zingen. Met wat hartige hapjes en een drankje op tafel ontstaat zowaar tegen het einde van de avond een heuse polonaise. We hebben genoten van deze vrolijke muzikale avond.

creatieve avond 2024    creatieve avond 2024 a

21 februari: Creatieve avond

Op 21 februari heeft ZijActief Heijen een druk bezochte creatieve avond verzorgd onder leiding van Mieke de Ruijter. We hebben naar eigen ontwerp een decoratieve ring in elkaar geknutseld met droogbloemen en takjes uit de tuin en natuur. Na de benodigde versierselen bij elkaar te hebben gezocht gaat ieder geconcentreerd aan de slag en het resultaat mocht er zijn. Het was opnieuw een geslaagde actieve avond en alle dames gingen tevreden met hun resultaat op huis aan.

Deco 4 februari 2024  Deco 3 februari 20243

Jubilarissen bij ZijActief Heijen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van ZijActief op 24 januari 2024 zijn vier jubilarissen gehuldigd.
 
Mevr. Maria Boekholt is maar liefst 60 jaar lid van ZijActief Heijen. Mevr. Truus Lamers, Nelly Lintzen en Door Kessels zijn elk 50 jaar lid.
De dames worden met een herkenbaar persoonlijk woordje toegesproken door onze voorzitter Antoinette Linders. Ieder ontvangt een mooi boeket bloemen, een oorkonde en een glazenset van ZijActief Limburg.
Na al die jaren bezoekt mevr. Boekholt de activiteiten minder vaak vanwege haar leeftijd maar zij heeft op deze avond, samen met dochter Jaqueline volop genoten van de sfeer en haar huldiging. Zij heeft meegedaan met de Bingo en is gebleven tot het sluiten van de avond. Mevr. Truus Lamers, Nelly Lintzen en Door Kessels zijn tot op de dag van vandaag trouwe bezoekers van onze activiteiten. Wij hopen de dames nog lang te mogen begroeten op onze bijeenkomsten.
 
Benieuwd geworden naar wat wij zoal organiseren? Kijk eens op de site van ZijActief of www.heijen.info Vrijblijvend een activiteit bezoeken kan altijd en nieuwe leden zijn welkom.
 
Het bestuur van ZijActief Heijen.

 jubilaris vr boekholt 60jubilarissen jan 2024

- Programma en verslagen 2023

- Programma en verslagen 2022