Bezorging collectebrieven Goede Doelen Week

Op april 10, 2019
Bij Heijen
Geplaatst door Gerda Franken
Categorieën: Heijen
Gezien: 313
In de stichting “Goede Doelen Week Heijen” zijn nu 9 CBF (Centraal Bureau Fondswerving) -fondsen verenigd die niet meer afzonderlijk, maar gezamenlijk in één week in Heijen gaan collecteren. Voor alle duidelijkheid: acties van de fanfare, het Gilde, de Zonnebloem en verkoopacties van onze Heijense verenigingen kunt u gewoon aan de deur blijven verwachten.
Vanaf woensdag 10 april worden de collectebrieven huis aan huis bezorgd. In deze collectebrief staat duidelijk vermeld welke fondsen aan de collecte deelnemen en waar ze voor staan. Tevens geeft de brief voldoende informatie over hoe te handelen. Woensdag 17 en donderdag 18 april worden deze brieven tussen 18.00 en 20.00 uur weer opgehaald.

Door een efficiënte indeling van Heijen in 20 wijken, kunnen 40 collectanten (2 à 2) in een tijdsbestek van 2 uur in heel Heijen hebben aangebeld om de ingevulde collectebrieven weer op te halen. De bewoners van de adressen die de eerste avond niet thuis zijn, kunnen de volgende dag alsnog de collectanten op bezoek krijgen.
Bent u dan ook niet thuis, dan krijgt u een briefje in de brievenbus waarop staat waar u alsnog uw donatie kunt deponeren. De collectanten kunnen zich legitimeren met een Goede Doelen Week-badge en hebben een speciale Goede Doelen collecte-emmer bij zich.

Wij, de gezamenlijke goede doelen fondsen, rekenen ook dit jaar weer op uw steun.
Het organisatiecomité