toomp

 

 

D’n Toomp in Heijen is een uitgelezen locatie voor lokale verenigingen en clubs. Het gemeenschapshuis wordt volledig gerund door vrijwilligers waaronder beheerders.
 
Wat ga je doen als beheerder?
In deze functie ben je de spil van het gemeenschapshuis. Jij zorgt ervoor dat het gemeenschapshuis optimaal kan draaien. Je bewaart het overzicht en bent het aanspreekpunt voor gebruikers. Je werkt samen met de hoofdbeheerder en met een fijn team van vrijwilligers. Je begeleidt samen met hen allerlei activiteiten en voert horecawerkzaamheden uit. Je zorgt ervoor dat alle ruimtes gebruiksklaar zijn voor diverse activiteiten.
 
Voorkomende werkzaamheden zoals:
- Openen en sluiten van het gebouw;
- Zorgen dat verwarming en verlichting brandt;
- Instructie geven aan de mensen die bardienst draaien voor desbetreffende verenigingen;
- Klaarzetten en inschenken van koffie/thee en dranken voor de verhuurde ruimten;
- Na beëindiging van de verhuurde ruimten, deze opruimen; - Koelkasten aanvullen in de bar;
- Na afloop van een activiteit of repetitie ervoor zorgen dat de keuken en het gebouw er weer verzorgd uitzien;
- Vaste huurders van de zalen dienen stoelen en tafels weer netjes op de plaats terug te zetten.
 
Gemeenschapshuis D’n Toomp is geopend als er activiteiten zijn. De activiteiten vinden overdag, in de avonduren en in het weekend plaats. Door de hoofdbeheerder wordt er wekelijks een verdeling gemaakt, waarbij jij in overleg een aantal uren voor je rekening neemt . Binnen het gemeenschapshuis is geen dag hetzelfde en samen met het team zorg je ervoor dat de klus geklaard wordt.
 
Jouw reactie
Ben je enthousiast, wil je meer weten of wil je al graag aan de slag als beheerder van het gemeenschapshuis, bel of mail naar André Zegers (hoofdbeheerder) of Kees van den Corput (bestuurslid).
Contactgegevens André: 06 57 22 36 39 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactgegevens Kees : 06 48 27 74 20 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.