header.png
donderdag 9 juli 2020

Maart 2019: Geen hulp uit Heijen voor rommelmarkt Gilde

dionisiusgilde

Beste Heijenaren

Op ons verzoek aan de Heijense verenigingen en/of vriendengroepen om te helpen tijdens de organisatie van de rommelmarkt heeft helaas niemand gereageerd. Wij zien ons daarom genoodzaakt om de hulp buiten Heijen te gaan zoeken. Het gilde van Gennep heeft al aangegeven om te helpen als er geen melding vanuit Heijen zou komen. Wel jammer dat het zo moet.

St Dionysiusgilde Heijen

Met Pasen is weer onze rommelmarkt.
Omdat onze vereniging steeds kleiner wordt en de leden steeds ouder, zijn wij op zoek naar een vereniging of vriendengroep om ons te helpen of eventueel samen te werken. Vooral op vrijdagavond vanaf 17.00 uur met de matten in de manege leggen en op maandagmiddag om de matten weer op te ruimen. Op zaterdag moeten de spullen opgehaald worden in Heijen en op maandag 2e paasdag is daarvan de verkoop.
Welke vereniging of vriendengroep heeft hiervoor interesse? Of hebt u nog vragen?
Neem dan vóór 1 maart contact op met Ineke Roosengarten (secr.) tel. 0634919267 of Jos Graat (comm. Rommelmarkt) tel. 0620146965.  Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 
Namens het bestuur St. Dionysiusgilde Heijen