header.png
donderdag 9 juli 2020

01-01-2019: Hans Boekholt erelid VV Heijen-

Hans BoekholtTijdens de nieuwjaarsreceptie is Hans Boekholt, vanwege zijn bijzondere verdiensten, benoemd tot erelid van de voetbalvereniging. Voorzitter Ineke Lambregts richtte gisteren het woord tot Hans en zijn echtgenote Suzan en sprak de bijzondere waardering voor hen uit. Want niet alleen Hans is met het  VV Heijen virus besmet, ook Suzan heeft zich jarenlang ingezet voor de voetbalvereniging. Suzan bedankt!
Terug naar Hans en 1 januari 2019! 33 bestuursjaren beschrijven in één toespraak, dat lukt eigenlijk niet, moest de voorzitter toegeven. Woorden schieten tekort om Hans zijn verdiensten in een paar minuten te benoemen.
 
Op jonge leeftijd was Hans namelijk al actief voor onze voetbalclub als notulist. Onlangs vertelde Hans over deze periode: “Dat ik geen begenadigd voetballer zou worden dat was mij al snel duidelijk. Maar mij op een andere manier inzetten voor de vereniging behoorde wel tot mijn mogelijkheden.”

Uit zijn quote blijkt hoe hij erin staat.  Hij beschouwt het bijna als vanzelfsprekend dat hij het verenigingsleven met veel toewijding en ogenschijnlijk veel plezier, een warm hart toedraagt. Op zijn geheel eigen wijze, met oog voor detail en sentiment, weet Hans alle zaken perfect in goede banen te leiden. Deze kwaliteiten en zijn historische kennis maken Hans tot een bijzonder waardevol persoon van onze club. En daarom als blijk van grote waardering is Hans benoemd tot erelid van de VV Heijen en heeft hij een mooi beeld overhandigd gekregen.