maandag 29 mei 2023

24-03-2019: Goldene Perle der Blasmusik met Die Original Maastaler

groepsfoto 27 12 2018Op 24 maart aanstaande vindt voor de vijfde maal  “ Die goldenen Perlen der Blasmusik”  plaats. Een unieke samenwerking tussen De Fraps uit Leuth en Die Original Maastaler uit Heijen in de duitse plaats Keeken (bij Kleef). Vanaf 14.00 uur verzorgen de twee kapellen een gevarieerd programma met Egerländer- en Böhmische muziek. Wilt u genieten van enkele gezellige uurtjes muziek dan nodigen wij u van harte uit in Das Schützenhaus des Schützenverein Keeken, Düffelgaustrasse 18, 47533 in Keeken. De entree bedraagt 2,50 euro.

3 juli 2019: Gouden Fricandel voor Revuegroep

gouden fricandel 2019Maar dit was niet de enigste onderscheiding. Tot grote verrassing van de revuegroep kregen zij de gouden frikandel. Dit voor hun 10 jarig bestaan en omdat ze al 5 jaren het publiek bij het bitterballenconcert vermaken met hun grappen en grollen.

Al met al was het weer een super gezellige avond waar met plezier wordt op terug gekeken.

juli 2019: Gouden Bitterbal voor Harrie Gerrits

Harry met gouden bitterbalTijdens het bitterballenconcert afgelopen woensdagavond 3 juli is Harrie Gerrits toegetreden tot de elitegroep van de gouden bitterbal. Harrie kreeg deze “hoge” onderscheiding voor het vele werk wat hij verzet voor Die Original Maastaler. Hij is zeg maar het manusje van alles. Zoals de revuegroep het vertelde: “Unne man den ge weliswaar dukker op ut podium ziet, mar den dor dan gèn applaus vur ien ontvangst nimt. Nee hèj is veul meer achter de schermen bezig um alles goed te laote verlopen……”

 

1 september 2019: Frühshoppenconcert

DOM 23082019Zondag 1 september aanstaande is het weer zover: kermis in Heijen. En daar hoort natuurlijk ook een optreden bij van Die Original Maastaler. Vanaf 12.00 uur zitten de muzikanten op het podium in gemeenschapshuis D’n Toomp klaar om u een aantal gezellige uurtjes ontspanning te bezorgen. Mooie Egerländer- en Böhmische nummers zullen de revue passeren waarbij de beentjes van de vloer mogen. En zoals de afgelopen jaren gebruikelijk zijn er weer leuke prijzen te winnen via de steunkaarten loterij. Al met al dus zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Hopelijk tot dan.

december 2019: Opening van De Vrienden van Heijen!

vrienden van heijenOp 1 januari 2020 om 12:00 uur openen De Vrienden van Heijen officieel hun deuren. Deze dag zal in het teken staan van een spetterende officiële opening van een geheel vernieuwde kroeg! Dit willen wij samen met jullie vieren en proosten op het nieuwe jaar 2020!

Tevens willen wij jullie laten weten dat De Vrienden van Heijen oudejaarsavond vanaf 20:00 uur ook geopend zal zijn en iedereen welkom is om alvast een voorproefje te komen nemen!

december 2019 : Oliebollenactie 31 december 2019

oliebollenactie 2017Dit jaar gaat de oliebollenactie van VV Heijen iets anders dan u van ons gewend bent. De oliebollen worden gebakken door bakkerij Arts uit Ottersum.In verband met organisatie van de bestelling willen wij graag weten hoeveel oliebollen u wilt hebben. De oliebollen worden op 31 december tussen 10.30 en 13.00 bij u thuis bezorgd. Een bestelformulier voor de oliebollen vind u in de december uitgave van het Hejs Nejs. De formulieren worden op 2️3 december opgehaald door de jeugd van vv Heijen tussen 18.00-19.30. uur. U mag het formulier en het geldbedrag ook inleveren op Hermelijnstraat 46 of Heikampseweg 7 uiterlijk 24 december. Graag contant betalen, bij voorbaat dank.

21 december 2019: Overleden: Henk Kerkhoff

Parochienieuws van St. Dionysiuskerk:

Overleden: Henk Kerkhoff, van de Smele, 66 jaar.
De uitvaartmis is aanstaande zaterdag 21 december om 11.00 uur in de Parochiekerk H. Dionysius in Heijen. Aansluitend wordt Henk begraven op de begraafplaats in Heijen.
Er is geen avondwake.

December 2019: Overleden: Truus Linssen - Hermsen

Truus Linssen kaartOverleden: Truus Linssen-Hermsen, weduwe van Wim Linssen. Zij overleed in de leeftijd van 88 jaar. Op vrijdag 20 december om 19.00 uur vindt er een herdenkingsdienst plaats in de kapel van Sint Anna, Veerstraat 49 te Boxmeer. De crematieplechtigheid wordt gehouden op zaterdag 21 december om 11.15 uur in de aula van crematorium Waalstede.Staddijk 130 te Nijmegen.

20-12-2019: Wolf in Heijen gespot

wolf in heijenVerschillende mensen hebben zaterdag een wolf gespot vlak bij de A77 in het Noord-Limburgse Heijen. Glenn Lelieveld van Wolven in Nederland noemt het een ‘bijzondere waarneming’, al is de aanwezigheid van de wolf in deze tijd van het jaar al niet meer uniek te noemen. De wolvenspotter uit Heijen zag rond half tien in de ochtend de wolf vanuit het badkamerraam van hun woning aan de rand van het Limburgse dorp. ,,Ik dacht eerst dat het een ree was", zei de jongen. ,,Die zie je hier wel vaker.”

december 2019: Riet vd Louw uit de Boommarterstraat, ambtenaar vd burgerlijke stand

riet van der louwAanvulling op interview in Hejs Nejs

Bij ambtenaar van de burgerlijke stand denken de meeste mensen meteen aan een trouwambtenaar. En dat ben ik ook wel, al is dat een relatief klein onderdeel van mijn werk. Ik sluit alleen de gratis huwelijken en partnerschappen in de gemeente Heumen. Dit jaar waren dat er 31. En ik doe, samen met een collega de administratieve voorbereiding van alle huwelijken en partnerschappen. Dat houdt in:

Lees meer...

18-12-2019: In memoriam: Riek Raijmakers

Riek RaaymakersRiek werd op 13/02/1930 geboren in Beugen en was de oudste uit een gezin van 6 kinderen. Toen haar moeder ziek werd moest ze, zoals dat veelal ging in die tijd, de zorg voor het gezin op zich nemen en op 13 jarige leeftijd de school verlaten. Iets waar ze altijd toch veel spijt van gehad heeft. Vrij snel na de tweede wereldoorlog leerde ze Frans Raijmakers kennen, ze trouwden en gingen vanwege de woningnood in die tijd, inwonen bij de familie van de Hoogen op de Smele in Heijen. Na een jaar of vijf werd er verhuisd naar de Hoefstraat waar Riek ruim 50 jaar heeft gewoond. Er werden in totaal 5 kinderen geboren. Toen Frans overleed is Riek verhuisd naar de Acaciastraat in Heijen waar ze nog een paar mooie en actieve jaren gehad heeft. Riek is onder andere jaren lang lid van het gemengd koor van Heijen geweest. Nadat er bij haar de ziekte Alzheimer werd geconstateerd is ze opgenomen in de gesloten afdeling van Pantein waar ze in de ochtend van 14 november vredig in haar slaap is overleden.

Ontvangen van familie Raijmakers.

17 december 2019: Cheers: kerstinloop/concert

kerstinloop cheers 2019Cheers organiseert op dinsdag 17 december een kerstinloop met optredens van popgroep Cheers en vocalgroup Goldies

Dit concert in gezellige kerstsfeer is in d'n Toomp van 20.00 - 22.00 uur.

Entree: vrij

 

 

15 december 2019: Heijs Hepke in nieuwe handen

hejs hepke huisLieve klanten/vrienden van 't Heijs Hepke
Nog iets meer dan een week en dan zit het er voor ons op. Na een kort proces hebben we onze prachtige CAFETARIA verkocht aan Ping en Dina. Zij zullen vanaf 19 december op dezelfde voet verder gaan. Zelf willen we van de gelegenheid gebruik maken om iedereen ontzettend te bedanken. Zonder onze klanten waren we hier geen twaalf jaar gebleven. We hebben een super tijd gehad, die we nooit zullen vergeten. Veel en hard moeten werken, maar ook heel veel leuke dingen en hele mooie herinneringen gemaakt.
Op zondag 15 december gaan om 19.30 uur de pannen uit en willen we nog gezellig met jullie nababbelen onder het genot van een hapje en een drankje. Voor nu hopen we dat jullie nog lekker een frietje komen eten en anders heel graag tot zondag de 15e.
Veel liefs, Friso, Ellen, Jesse en Semme

Bron:: https://www.facebook.com/heijshepkecafetaria/posts/1165472303658546

december 2019: De vrienden van Heijen openen kroeg

vrienden van heijen
Het papierwerk zit erop! De vrienden van Heijen kunnen zich eindelijk gaan klaarmaken voor het tapwerk!
De vrienden van Heijen wordt gedragen door een gemotiveerde vriendengroep die er niet mee kon leven dat er géén kroeg was in Heijen. De laatste maanden zijn er vele inspanningen verricht om dit te kunnen realiseren.De kroeg zal de komende periode samen met verhuurder Rene van Velthoven flink aangepakt worden en van een geheel nieuwe stijl worden voorzien. Met trots kunnen we mededelen dat 1 januari 2020 de kroeg open gaat voor een spetterende nieuwjaarsborrel. Het programma zal snel volgen. Graag willen wij dit met het hele dorp vieren en hopen wij velen van jullie te zien! De vrienden van Heijen.

november 2019: AED sportpark “De Heikamp” Heijen

AEDDe AED bij de voetbal en tennisvereniging is vervangen en vanaf 1 april 2019 opgenomen in het landelijk netwerk van hartslagnu.nl.
17 Leden van de voetbal en tennisvereniging hebben in april een cursus reanimatie en AED gevolgd. Deze is verzorgd door Ocean ambulancezorg  Limburg-Noord BV.
Alle getrainde personen zijn nu geregistreerd als burgerhulpverlener en kunnen worden opgeroepen door hartslagnu.nl, via 112, als er een calamiteit in Heijen is. Met de aanvulling van onze leden zijn er circa 60 burgerhulpverleners actief in de Gemeente Gennep wat een heel mooi resultaat is!  Echter zijn we opzoek naar nog meer burgerhulpverleners!
Wil je ook burger hulpverlener worden. Hier doe je het voor......

Lees meer...

22 en 23 november 2019: Zittingsavond

zittingsavond 2019De zittingsavonden van CV De Wortelpin zijn op vrijdag 22 en zaterdag 23 november, aanvang om 19.30 uur.

Met van eigen bodem:
Dansgarde - Ex-Prinsen - Goed Gevuld - Entertainment Groep - Les Clochards - Heijs Uut Volle Borst
Tonproaters: Hans Keeris & Freddy van den Elzen

Voorverkoop: vrijdag 8 november van 19.11 tot 20.11 uur bij "proeflokaal 1891", daarna bij Hejs Hepke.
Entree: voorverkoop € 12,00, daarna: € 15,00
 

november 2019: Woningbehoefte Heijen

logo gemeente gennep2000 Jongeren in de gemeente Gennep hebben onlangs een brief gekregen van de Gemeente Gennep. Daarin wordt gevraagd om deel te nemen aan een enquête over woningbehoefte. Graag wil ik namens de werkgroep voorzieningenplan de Heijense jongeren oproepen om deze vragenlijst in te vullen  Het is belangrijk dat de Gemeente Gennep een goed beeld krijgt van waar jongeren willen wonen en hoe ze willen wonen. Het officiële onderzoek van de gemeente kan dit nog beter in kaart brengen dan het onderzoek dat we in april in Heijen al gedaan hebben. Het is dus erg belangrijk om deel te nemen aan dit onderzoek, ook al heb je eerder ook al deelgenomen aan het onderzoek in Heijen.
Dus check die brief en doe je ding! 

19 november 2019: Stem op trainer en team JO12 jaar!

Sportgala Gennep 2019 BannerOp 13 december is het Sportgala Gennep in zaal Pica Mare. Tijdens het evenement worden de winnaars bekend gemaakt. Van 20 november t/m 3 december kan iedereen per categorie online stemmen op zijn of haar favorieten. Voor het Sportgala Gennep  zijn sporters uit Heijen genomineerd:
In de categorie: Junior Team sportprestatie van het jaar is  VV Heijen JO12 – Voetbal – VV Heijen genomineerd
En in de categorie: Coach van het jaar is  trainer Peter ten Haaf van VV Heijen genomineerd
Wil jij meer over de genomineerden lezen en/of je stem uitbrengen? Dan ga je naar sportgalagennep.nl je hebt tot 3 december de tijd.

november 2019: ArcheoRoute belevingsplek in Heijen

archeoroute aOp donderdag 14 november j.l. zijn in de gemeente Gennep 4 nieuwe ArcheoRoute belevingsplekken onthuld, waaronder 1 in Heijen. De archeologische vindplaatsen worden gemarkeerd door een speer. De speer in Heijen, aan de Hommersumseweg 47, markeert de “IJzertijdboeren”. Download de app op www.archeoroutelimburg.nl en beleef het verhaal van de IJzertijdboeren.  Bij iedere Archeo vindplaats zie je een andere vorm (artefact). Deze artefacten kun je verzamelen met het spel ArcheoGo (via de app). Ook heel leuk voor kinderen.

Link naar de Archeologisch vindplaats: locatie Hommersumseweg 47 Heijen

November 2019: Organisatie Herdertjesmis is op zoek naar jou!

herdertjesmis 2018Voor iedereen die van kersttraditie in Heijen levendig wilt houden..Wij zijn op zoek naar jou!!
Zoals ieder jaar willen wij de herdertjesmis voorzien van 't levend kerstverhaal, dit wordt verzorgd door de leerlingen van de basisschool  de Heggerank. Zonder extra handen kan de herdertjesmis in z'n oude hoedanigheid niet door gaan. Wie wil ons helpen!! 

Lees meer...

16 november 2019: Man van het jaar 2019

man van het jaar 2019 aTijdens het Openingsbal op zaterdag 16 november jl is Frank Weerepas uitgeroepen tot man van het jaar 2019.

In een volle zaal werd hij door vorst Boy toegesproken en geroemd om zijn grote inzet voor de Heijense carnaval.

16 november 2019: Openingsbal

openingsbal 2019Dit jaar vindt het openingsbal van de carnaval in de gemeente Gennep plaats bij CV De Wortelpin in Heijen. Het belooft een gezellige avond te worden. Naast de verkiezing van de man/vrouw/club van het jaar zijn er optredens van Björn van Berkel en DJ Otto Wunderbar.De muzikale omlijsting is in handen van de Hofkapel, onze eigen DJ Bullywully.
Datum:  Zaterdag 16 november 2019.
Locatie:  Proeflokaal 1891, Hoofdstraat 15 te Heijen. Aanvang: 20.30 uur.
Afkoopbedrag/entree: Heren €  30,  Dames  €  20 en Dansmarietjes  €  11.
Betaling van het afkoopbedrag uitsluitend á contant. Het afkoopbedrag geldt tot 1.30 uur.
 

November St. Dionysiusgilde heijen: wij zoeken nieuwe leden!!!

gilde zoekt ledenWat wij kunnen bieden!

Bij ons gilde kunt u vendelen, trommelen, kruisboog-, geweer-, en bollerschieten = saluut schoten lossen.
Wij komen elke vrijdagavond bij elkaar. In de winter is er een kruisboog-/geweercompetitie om 19:30 uur. In de zomer gaan we naar buiten. Voor de data kunt u terecht op www.heijen.info
Kom gerust eens aanwippen. U bent van harte welkom.

medio november 2019: Planning aanleg glasvezel in Heijen

Na een succesvolle vraagbundeling door Limburg Glasvezel is het moment daar: het glasvezelnetwerk in gemeente Gennep wordt aangelegd. Op donderdag 21 november ging symbolisch de eerste schop in de grond om de aanleg van het glasvezelnetwerk af te trappen. E-Fiber en de gemeente Gennep hebben dit mooie moment samen met ambassadeurs en andere genodigden gevierd bij de brandweerkazerne in Gennep. Naar verwachting is in eind 2020 de hele gemeente Gennep aangesloten op het nieuwe netwerk.

In Gennep legt E-Fiber een openbaar, voor elke provider toegankelijk, glasvezelnetwerk aan. De werkzaamheden worden, in opdracht van E-Fiber, uitgevoerd door SPIE. Medio november zal worden gestart in Gennep-Zuid en Heijen, waarna in december 2019 Gennep-Noord volgt. Vanaf maart 2020 worden ook Milsbeek, Ottersum en Ven-Zelderheide aangesloten
Bericht: 02-10-2019:
 
 planning efiber
E-Fiber gaat glasvezel aanleggen in de kop van Noord-Limburg en heeft de planning bovenstaande planning vrijgegeven. In oktober 2019 starten de schouwwerkzaamheden. Dan wordt elke woning bezocht door werknemers van Spie, de aannemer, en vastgelegd hoe de glasvezel vanaf de weg het huis in gaat en waar het glasvezelmodem in de woning geplaatst wordt.
Ondertussen starten de graafwerkzaamheden en na ongeveer twee maanden verbinden ze de eerste woningen fysiek met het glasvezelnetwerk (huisaansluiting). Zodra de huisaansluiting klaar is kan de provider de diensten leveren en maken zij een afspraak met de betreffende bewoners. Eind 2020 is de uitrol van het netwerk klaar.
 

4 november 2019: In Memoriam: Gerda Franken-Maas

Gerda Franken MaasOp 11 maart 1936 wordt Gerda op ut Hèzeland in Heijen geboren als eerste kind van Wim Maas en Cato Bergmans. Ze krijgt vijf broertjes, Jan, Henk, Cor, Geert en Marius. Omdat Gerda het enige meisje is en het huis maar twee slaapkamers heeft, moet ze in september 1948 naar kostschool in Reuver. Hier heeft ze veel heimwee en verdriet. Wim, Cato en hun kinderen verhuizen van Heijen Zuid naar Hoefstraat 9. Vader Wim is dan al enige tijd ziek. In februari 1956 overlijdt hij op 49-jarige leeftijd en Cato en de kinderen moeten het alleen zien te redden. Het geld dat Gerda op kantoor verdient, geeft ze thuis af. Bij toneelclub Kruutwis in Heijen, leert ze Gerrit kennen, de liefde van haar leven. Op 5 februari 1959 trouwen ze en gaan in de Graaf Hermanstraat in Cuijk wonen. Hier worden John en Kathinka geboren. Als de kinderen groot genoeg zijn, gaat Gerda studeren.
 

Lees meer...

02-11-2019: Allerzielenviering

dionisuskerkDe allerzielenviering,met gezinskoor,  tevens kindernevendienst is op zaterdag 2 november om 19.00 uur. Aansluitend wordt een bezoek aan het kerkhof gebracht. Van de volgende dorpsgenoten is het afgelopen jaar afscheid genomen in onze kerk: Mia Reintjes-Franken, Giel Derijck, Toos Jans-Kuppen, Gert Cuijpers, Hub Vinck, Wiel Janssen, Truus Nellen-Dorssers, Theo Deenen. 
Hun gedachtenis kruisje wordt in deze dienst aan de nabestaanden overhandigd

November 2019: De cadeaukaart postcodeloterij voor de Dorpskamer Heijen

Dorpskamer HeijenLid van de postcode loterij ? De cadeaukaart komt er weer aan!
Ben je lid van de postcode loterij dan valt tussen 28 oktober en 3 november de Doe maar lekker vegetarisch cadeau kaart in de bus. Met deze kaart kunt je voor € 12,50  boodschappen doen bij de Albert Heijn. Gebruik je de kaart zelf, heel goed. Maak je er geen gebruikt van, gooi hem dan niet weg!!

Lees meer...

27-10-2019: Hobby-creatief-beurs Zonnebloem

zonnebloem 3Op zondag 27 oktober 2019 organiseert de Zonnebloem Heijen de hobby-creatief-beurs in Gemeenschapshuis d’n Toomp in Heijen.  Op deze tweejaarlijkse beurs zijn de creatieve bezigheden van meer dan 20 hobbyisten én de handwerkstukken van de Welfare-groep te zien en te koop. Er zijn o.a. stands met: bloemstukken, schilderijen, handwerken, sieraden, kaarten en nog veel meer. Ook is er een kopje koffie of thee met door de Zonnebloemvrijwilligers zelfgemaakt gebak en andere versnaperingen te koop. De opbrengst van deze hobby-creatief-beurs is voor de Zonnebloem Heijen. U bent van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis.

25 oktober 2019: Concert Slagwerkgroep EMM

slagwerkgroep EMM

Slagwerkgroep EMM en Doornenburg geven op vrijdag 25 oktober een concert in d’n Toomp Heijen. Beide groepen zullen een gevarieerd en boeiend programma ten gehore brengen met medewerking van o.a. Jan Luppes (basgitaar) en Harry Brons (sopraan-sax). 

Ook zal een compleet combo, blazersensemble bestaande uit maar liefst 8 muzikanten en zang deze avond van zich laten horen! De opbrengst komt ten goede komen aan stichting ‘de Liedjesfabriek’. 

D’n Toomp is open vanaf 20.00u. Mede namens beide slagwerkgroepen én stichting ‘de Liedjesfabriek’ (www.liedjesfabriek.nl) tot vrijdag 25 oktober!

oktober 2019: Café Zalen Jan wordt: Proeflokaal 1891

proeflokaal 1891Bedankt voor alle mooie tijden die we met jou meegemaakt hebben....!!!
Nu gaat er een nieuwe tijd komen, tijd om nieuwe herinneringen te creëren op dezelfde locatie maar in een nieuw jasje.
Komende tijd gaan we eerst flink aan de slag zodat we jullie binnenkort kunnen verwelkomen in de weekenden voor een gezellig hapje en drankje.

 

 

oktober 2019: Brem doodlopend weg

brem afgesloten 2019aDe Brem is voortaan afgesloten nabij de splitsing met de Karrevenseweg en is nu een doodlopende weg. Camping Hoeve de Schaaf is vanaf heden dus alleen bereikbaar via de Schaafsebosweg (zie plattegrond).

 

 

oktober 2019: Overleden: Tonnie Geerts

Op 11 oktober 2019 is Tonnie Geerts overleden. Hij is 83 jaar geworden. Hij werkte vanaf 1961 bij Hendrix' Voeders aan de Hoofdstraat. In 1967 gingen hij en Nelly in de Meidoornstraat wonen.

Er is gelegenheid afscheid van hem te nemen op woensdag 16 oktober van 18.30 tot 19.30 uur bij Schrijen, Hollesteeg 1a te Boxmeer.

oktober 2019: De Rabo ClubSupport 2019

rabo club support opbrengst 2019Op de finale avond van de Rabo Clubsupport 2019 is bekend gemaakt, dat onze vereniging Hejje Mojjer een bedrag van € 1351,45 is toebedeeld. Een prachtig bedrag, dat wij dankzij jullie stem hebben mogen ontvangen. Hiervoor onze hartelijk dank. Deze bijdrage/gift zullen we weer inzetten voor het algemeen belang van ons dorp Heijen. Bestuur Hejje Mojjer

7 oktober 2019: Nationale Zonnebloemloterij 2019

zonnebloem 3In mei zijn onze vrijwilligers op pad geweest om loten voor de Zonnebloem te verkopen.
Hieraan heeft u allen bijgedragen, want we hebben het mooie aantal van 900 loten verkocht. Wij danken u hiervoor hartelijk.
Op 7 oktober jl. vond de trekking plaats. In Heijen zijn een aantal kleinere prijzen gevallen. Hieronder volgt een gedeelte van de uitslag. U ontvangt € 50,00 wanneer u een lot heeft met de eindcijfers 5306 of 9969 of 8396. Heeft u een lot met de eindcijfers 925 of 705 of 153 dan ontvangt u € 15,00. Verder zijn er nog grotere prijzen. De winnende lotnummers staan op ook internet via www.zonnebloem.nl/loterij/uitslag-2019. Prijswinnaars worden verzocht het winnende lot volledig ingevuld te zenden aan NSOF, t.a.v. Zonnebloemloterij, Postbus 440, 5000 AK Tilburg. Maak altijd een kopie van uw lot voor uw eigen administratie.

Bestuur de Zonnebloem afdeling Heijen

6 oktober 2019: Gerarda Molen in Heijen geopend met Limburgse Molendag

gerardamolenOp zondag 6 oktober is het weer Limburgse Molendag. Trotse molenaars vertellen u graag alles over hun bijzondere stukje Limburgs erfgoed. 50 Limburgse molens openen die dag hun deuren voor een gratis bezoek van 11.00 - 16.00 uur. Jong en oud kan ontdekken hoe een molen werkt en genieten van speciale activiteiten op en rond de molens. Bijna overal geven molenaars en molengidsen uitleg. Daarnaast zijn er op diverse plekken demonstraties, exposities, muzikale optredens en molenrijke wandel- en fietsroutes. Ook wordt er volop graan gemalen en bij sommige molens meteen verwerkt tot vlaaien, wafels pannenkoeken en pizza’s. Niemand hoeft dus met een lege maag naar huis te gaan. 

5 oktober 2019: Uitwisselingsconcert EMM met Muziekver. Middelaar

logo EMMOp zaterdag 5 oktober om 19.30 uur organiseert het fanfareorkest van EMM in d'n Toomp in Heijen een uitwisselingsconcert met Muziekvereniging Middelaar. Deze club bestaat 100 jaar en maakt muziek van klassiek tot pop. EMM heeft speciaal voor deze avond een nummer ingestudeerd met “speciale effecten”. Het B-orkest van EMM zal in het voorprogramma spelen.
Het belooft een muzikale avond te worden met een gezellige afterparty in ‘t café!
We zien u graag op 5 oktober!

29 september 2019: Manege Bergemo: Open Dag

bergemo open dag 2019Op 29 september openen wij onze deuren voor iedereen die kennis wil maken met onze paarden en het paardrijden.
Programma : 
Rondleidingen : Tussen 11.00 en 15.30 zal er ongeveer elke 30 minuten een rondleiding starten, tijdens de wandeling door onze stallen kun je kennis maken met onze paarden en pony's. Onderwerpen als omgang met

Lees meer...

september 2019: Werkzaamheden Hoofdstraat Heijen

logo gemeente gennepVolgens planning is in  ## iHeijen het stuk Hoofdstraat tussen A77 en Hommersumseweg i.v.m. #wegwerkzaamheden dit weekend #afgesloten voor autoverkeer ⛔️. LET OP: óók op #vrijdag en #maandag is de weg afgesloten!
Vanwege de verkeersveiligheid moest de weg op vrijdag al dicht (alleen bussen en hulpverleningsdiensten mogen erdoor) en vanwege weersomstandigheden kan er op zondag niet geasfalteerd worden, waardoor de weg tot en met #maandag 30 september afgesloten is. Ook bussen worden dit weekend via borden omgeleid.
Fietsers kunnen de weg gewoon blijven gebruiken ?✅.

14 en 15 september 2019: Open monumentendag 2019: de Gerardamolen en Kasteel

gerardamolen open dagLink naar fotoalbum Open Monumentendag van P. Manders

Ook Heijen was present met het kasteel en de molen.
De Gerardamolen aan de weg van Heijen naar Afferden was geopend tijdens de Open Monumentendagen op 14 en 15 september. In de molen was door molenaar Harry Kaak en de werkgroep Historisch Heijen een expositie ingericht met foto’s en teksten over de oude molen, de oorlogsschade en de bouw en het gebruik van de nieuwe molen. Uiteraard was de molen  te bekijken tijdens deze dagen. 

september 2019: Muzikanten gezocht!

muzikanten gezochtLijkt het jou leuk om bij de Heijense carnavalsactiviteiten muziek te maken, dan is De Hofkapel op zoek naar jou! Ter versterking worden zowel blazers als slagwerkers gezocht!
Interesse?
Bel of mail; 06-11902293, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

9 september 2019: Werkzaamheden omgeving De Brem in Heijen

brem 2019 1brem 2019 2brem 2019 3Van medio augustus tot en met medio oktober worden diverse reconstructie- en asfaltwerkzaamheden uitgevoerd in de omgeving van bedrijventerrein De Brem in Heijen. De bestaande asfaltweg wordt voorzien van twee nieuwe lagen asfalt. Na het asfalteren worden in de bermen grasbetontegels aangebracht en de bermen aangevuld met grond. Aansluitend worden de inritten naar de woningen toe aangestraat aan de nieuwe asfalthoogte. De werkzaamheden vinden plaats van 9 september  tot en met 4 oktober. Er kan sprake zijn van enige overlast en extra reistijd. Mits de weersomstandigheden het toelaten zijn de asfalteringsdagen ingepland op 11, 12, 13, 16 en 17 september. De Brem en Nieuwe Erf worden tijdens de werkzaamheden afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt omgeleid.
Foto's: Marianne Kerkhoff
Bron: gemeente Gennep

8 september 2019: Nèj Hejs zingt in Well

grote waayHet Heijense mannenkoor Nèj Hèjs zingt op zondag 8 september tijdens het najaorsconcert bij "Auberge  de Grote Waaij", Kevelaersedijk 1 in Well (L)  De aanvang is om 14.00 uur en de entree is gratis. Vanaf 13.15 uur is de inloop met koffie/thee en wat lekkers.

Er nemen 4 koren deel aan dit concert:  Mannenkoor De Wiejerdzangers uit Sint Joost, Nèj Hèjs uit Heijen,  Challenge uit Well en Vocal Group Joy uit Well.

 

 

7 september 2019: Disco voor jongeren met verstandelijke beperking

discoIn gemeenschapshuis D'n Toomp in Heijen is zaterdag 7 september een disco voor jongeren met een verstandelijke beperking. Het feest, dat wordt georganiseerd door de Stichting Jeugdraad Heijen, duurt van 19.30 - 22.00 uur. de entreeprijs is € 2,00. De avond is toegankelijk voor feestgangers van 14 t/m 35 jaar. Ook broers en zussen zijn welkom.

6 september 2019: Competitie kruisboogvlakschieten en buksschieten

dionisiusgildeHierbij wil het Sint Dionysiusgilde u graag uitnodigen om deel te nemen aan de wintercompetitie kruisboogvlak 2019/2020 in ons gemeenschapshuis D’n Toomp in Heijen.
De competitie start op vrijdag 6 september en gaat over 20 wedstrijden en alle wedstrijden tellen mee voor het eindklassement. Uiteraard worden de schutters naar schietprestaties ingedeeld in drie verschillende klassen: ERE, A en B. Op de laatste wedstrijddag van de competitie worden de prijzen in de vorm van levensmiddelenpakketten uitgereikt. U mag inhalen en vooruit schieten.
Hiernaast organiseren we weer voor liefhebbers de bukscompetitie. Deze gaat ook over 20 wedstrijden waarbij men mag inhalen en vooruit schieten.

Lees meer...

september 2019: Kermis: afscheid van Café Zalen Jan

cafe zalen jan kermisposterHelaas is Kermis Heijen het laatste wat wij nog draaien.
3 september zullen wij stoppen met het uitbaten van Café - Zalen Jan. Tevens is de Kermis ook de laatste mogelijkheid om de munten in te leveren.
Maar voordat het zover is zien we jullie nog graag tijdens de kermis in Heijen!

We zien jullie dan, bij Café - Zalen Jan!

 

17 en 18 augustus 2019: Noordlimburgs Fietsweekend

noordlimburg fietsweekend 1De vierde editie van het Noordlimburgs Fietsweekend is op zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2019. Start- en finishlocatie is: Gildeterrein De Maasarm aan de Mergeldijk, ongenummerd in Heijen. Gemeenschapshuis d'n Toomp is i.v.m. de vakantieperiode gesloten en daarom moet de organisatie uitwijken naar een alternatieve locatie. Voor inschrijven is weer mogelijk op de website  www.noordlimburgsfietsweekend.nl en daarmee bespaart u € 2,50 p.p. indien u beide dagen deelneemt. Op de start- en finishlocatie is voldoende gratis parkeergelegenheid en een toiletvoorziening.
U doet toch ook weer mee?? Fietsen is gezond en we hebben weer vier prachtige fietsroutes in petto.

Lees meer...

12-16 augustus 2019: Kindervakantiewerk Afferden/Heijen

Kindervakantiewerk Afferden en HeijenVan 12 t/m 16 augustus is het weer tijd voor KinderVakantieWerk!
Net als afgelopen jaren zullen we er met de kinderen uit Afferden en Heijen weer een fantastische week van maken. We hopen dat jullie allemaal mee doen dit jaar! Wij hebben er in ieder geval weer heel veel zin in. We hebben dit jaar natuurlijk weer een week vol spel en plezier voor de kinderen van: groep 1 t/m 3: maandag, dinsdag en vrijdag. Groep 4 t/m 8: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

14 juli 2019: Koken in de tuin, uit je tuin aan de Boxmeerseweg

frutti confettiOp zondag 14 juli van 14.00 - 18.00 uur organiseert Cokkie van Leeuwen van Frutti Confetti  een buitenkook-workshop "Heerlijk buiten koken met oogst van het seizoen". Deze keer worden er meerdere confituren en kruidige chutneys gemaakt en sluiten af met een zelfgemaakte hapjesplank. Natuurlijk drinken we er een passend wijntje en fruitige limonades bij. Heerlijk buiten koken met oogst van het seizoen

Lees meer...

juli 2019: Hè.js Ru.ndje

hejs rundje 1heijs rundje kmhejs rundje benkse

De laatste loodjes. Nu is het ommetje helemaal klaar.
De route van het Hej.s Ru.ndje is op een gedeelte aangepast. Bij het kasteel loopt de route nu net andersom. Je begint bij de grote poort en bij Hejjs Hepke gaan we rechtsaf richting knooppunt 34. De oude routebordjes zijn vervangen door mooie ronde plaatjes met het logo erop. Overbodige paaltjes zijn of worden verwijderd. Verder hebben we het foldertje (routebeschrijving) aangepast met de knooppunten van de knooppuntenroute van de Gemeente Gennep, waar mogelijk, opgenomen.
Routebeschrijvingen zijn te verkrijgen in het folderkastje bij het wandelbord op het kerkplein en bij Hejjs Hepke. En natuurlijk op de website van Hejje Mojjer, klik hier voor folder. Veel wandelplezier en een mooie zomer.

Paul en Martha Toonen

3 juli 2019: Bitterballenconcert 2019

DOM bitterballenconcert 3 7 2019"Wie heeft de bitterballen ballotage commissie dit jaar op het oog als bitterballenkoning(in)?

Kom deze gezellige avond life meemaken op het terras van het Hejs Hepke aanstaande woensdag 3 juli vanaf 20.00 uur".

Met medewerking van: Hejs Hepke, Revuegroep Heijen en De Original Maastaler.

juni 2019: EMM jeugd: geslaagd!

EMM geslaagden 2019EMM geslaagden 2019 aVandaag het seizoen muzikaal afgesloten. Wat zijn we trots op onze jeugd en alle geslaagden, gefeliciteerd!
Iedereen alvast een fijne vakantie! ☀
Van links naar rechts: Imke A Saxofoon, Joost B Bugel, Thijmen B trompet. Jesse B Hoorn, Jolien B Hoorn en Tobias A schuiftrombone.

26 juni 2019: Workshop: groene walnoten bewerken bij frutticonfetti

frutti confettiFrutti Confetti Heijen organiseert op woensdag 26 juni 2019 van 18.30 - 21.30 uur een workshop "groene walnoten bewerken". In de workshop worden de groene walnoten geplukt en gelijk verwerkt. De noten gebruik je met ‘huid en haar’; ze zijn nu nog zacht van binnen, pas later in het jaar ontwikkelt zich de harde notenschil. Ze worden gespoeld en op drank gezet. We maken notenwijn en nocino, een notenlikeur. En er wordt een begin gemaakt met het konfijten van groene noten, een proces dat je met goede instructies thuis kan afmaken. Alle recepten krijg je dus mee naar huis. Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

25 juni 2019: Overleden: Theo (Thei) Deenen

Parochienieuws van St. Dionysiuskerk:

Overleden: Theo Deenen, 85 jaar.
De uitvaartmis is aanstaande dinsdag 25 juni om 10.00 uur in de Parochiekerk H. Dionysius in Heijen, aansluitend wordt Theo begraven op de begraafplaats in Heijen.
Er is geen avondwake.

juni 2019: Heijens succes op open NK vinzwemmen

Luna de BruijnDe in Heijen geboren Luna de Bruijn heeft afgelopen weekend op het Open Nederlandse Kampioenschap Vinzwemmen hoge ogen gegooid. De vijftienjarige ging in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven met drie gouden medailles en een bronzen plak aan de haal.

Behangen met het eremetaal keerde zij maandagochtend weer terug naar Catalonie waar zij

Lees meer...

22 juni 2019: Nederlands Kampioen solisten Slagwerk

logo EMMNederlands Kampioenschap Solisten 2019

Op zaterdag 22 juni jl. is Nick Traa Nederlands kampioen multipercussion geworden in de eerste diviesie met een score van maar liefst 94 punten. Met het nummer "Sketches" werd het publiek getrakteerd op een fraai stukje slagwerk!

Ook Britt speelde een geweldige uitvoering op marimba. Met het werk "Etude 1955'' werd zij 4e van Nederland!

juni 2019: LTC de Heikamp: laatste toss avond vrijdag 19 juli!

logo ltcde heikampLTC de Heikamp organiseert weer wekelijks op de vrijdagavond: toss avonden.
Vanaf aanstaande vrijdag 21 juni  t/m vrijdag 19 juli 2019 zijn alle leden (en ook niet-leden) weer van harte welkom een balletje te komen slaan. De kantine is uiteraard geopend en bij mooi weer staat het terras buiten!  We beginnen om 19.30 uur, maken dan koppels en spelen 30 minuten tegen elkaar. Daarna worden er nieuwe koppels gemaakt. Je kan zelf bepalen hoeveel rondjes je speelt. Een leuke manier om tegen verschillende tegenstanders te spelen en ook om andere leden te leren kennen.  Aanmelden is niet nodig. Op de toss avonden is iedereen welkom, ook niet-leden, en alle leeftijden, om een balletje te slaan of gewoon voor de gezelligheid.

juni 2019: Informatieborden voor verenigingen

logo gemeente gennepGemeente Gennep krijgt nieuwe informatiezuilen en posterboxen waarop verenigingen en andere organisaties aankondigingen kunnen doen. Hiermee komt een einde aan de wirwar van allerlei borden zoals portaalborden, spandoekframes en sandwichborden. In Heijen komt een digitale informatiezuil aan de Hoofdstraat te Heijen (voorbij de afslag N271 voor de splitsing Gennep – Heijen). De informatiezuil wordt na de reconstructie van de N271 geplaatst. Ook worden er tweezijdige posterboxframes aan lantaarnpalen bevestigd langs de doorgaande wegen.

Lees meer...

20 juni 2019: Overleden: Truus Nellen - Dorssers

dionysius kerkParochienieuws van St. Dionysiuskerk:

Overleden: Truus Nellen - Dorssers, 71 jaar.
De uitvaartmis is aanstaande donderdag 20 juni 2019 om 10.30 uur in de Parochiekerk H. Dionysius in Heijen, aansluitend wordt Truus begraven op de begraafplaats in Heijen.

19 juni 2019: Overleden: Wiel Janssen

dionysius kerkParochienieuws van St. Dionysiuskerk:

Overleden: Wiel Janssen, 69 jaar.
De uitvaartmis is aanstaande woensdag 19 juni 2019 om 10.00 uur in de Parochiekerk H. Dionysius in Heijen. Daarna crematie.

15 juni 2019: Bedrijventoernooi

vv heijenOok dit jaar organiseert VV Heijen weer het jaarlijkse Bedrijventoernooi op 15 Juni 2019.  Om 14.00 uur zullen de eerste wedstrijden gespeeld worden en om 18:30 uur staan de finales gepland.  's Middags met muziek van Feestdj-al met aansluitend een feestavond met BBQ en dit jaar een optreden van de band Old Boys United . Hiervoor is de toegang natuurlijk gratis!

15 juni 2019: Uitnodiging Koningsreceptie Dionysiusgilde

koningspaar 2019Het is het Sint Dionysiusgilde een bijzonder genoegen om u te mogen uitnodigen voor de receptie die wordt aangeboden aan onze nieuwe koning en jeugdkoningin:
Stan de Jong (koning) en Sanne Graat (jeugdkoningin)
De receptie wordt gehouden op zaterdag 15 juni 2019 vanaf 20.00 uur in gemeenschapshuis “d’n Toomp”, Lijsterbesstraat 10 te Heijen.
Uw aanwezigheid wordt bijzonder op prijs gesteld.

Het bestuur

12 juni 2019: Overleden Hub Vinck

dionysius kerkParochienieuws van St. Dionysiuskerk:

Overleden: Hub Vinck 71 jaar oud. Voorheen woonachtig aan de Sleedoornstraat, de laatste jaren aan de Doelen in Gennep.
De avondwake is op woensdag 12 juni 2019 om 19.00 uur in de Parochiekerk H. Dionysius te Heijen.

juni 2019: Heisa De Luxe: voorverkoop brunch

HEISA 10 jaar
Zondag 9 juni
Na de H.Mis, opgeluisterd door EMM wordt er een Heijse Brunch geserveerd.
Na een succesvolle voorverkoop voor de brunch zijn er nog een aantal kaarten over. Wil jij deze Brunch Deluxe niet missen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tevens mag er ook gebeld worden naar: 06-11846583.. De prijs voor de brunch bedraagt € 8,50. Kinderen tussen 4 en 10 jaar betalen, € 4,00, kinderen tot 4 jaar eten gratis. Per persoon mogen er max. 6 kaartjes worden gekocht.

juni 2019: Original Maastaler zaterdagmiddag op Heisafeest

groepsfoto 2019Tijdens het Heisafeest aanstaande weekend zal de zaterdagmiddag in het teken staan van mooie dansen,  ludieke sketches en gezellige muziek. Al dit talent komt uit ons eigen dorpje Heijen.  De dansmariekes van Carnavalsvereniging "De Wortelpin" zullen hun beste beentjes voorzetten en u verbazen met hun wervelende optreden. Ook Revuegroep Heijen neemt deze middag een centrale plaats in. Door hoogtepunten uit hun vroegere optredens te presenteren zorgen ze er voor dat iedereen op het puntje van de stoel zit om niets te missen. De muzikale omlijsting van dit geheel is in handen van blaaskapel DIe Original Maastaler. Zij zorgen voor gezellige Egerländer- en Böhmische muziek waarop gedanst kan worden. 

Blijf dus vooral niet thuis zitten maar kom om 14.00 uur gezellig naar de tent. Alle deelnemers willen u daar graag ontmoeten.

mei 2019: 100e editie van Hèjs Nèjs: Indrukwekkende verhalen ...

In de 100e editie van Hèjs Nèjs staat een overzicht per nummer van de verhalen die in de Hèjs Nèjs nummers 50 tot 100 zijn gepubliceerd. Hieronder het uitgebreide overzicht van citaten uit de HN.
 
fotocollage 100e uitgave deel 1fotocollage 100e uitgave deel 2Een tweetal fotocollages die ook in HN van deze maand zijn geplaatst.
Klik op de collage voor de vergroting.
 

 

 

Citaten uit de edities 50 tot en met 99…

In de 50e editie van het Hèjs Nèjs, die uitkwam in november 2014, presenteerden wij een overzicht van citaten uit de eerste 49 nummers van het Hèjs Nèjs. Aangezien de 100e editie zeker voor ons als redactie toch weer een enorme mijlpaal is en wij er trots op zijn dat we zo ver gekomen zijn, gingen we ook deze keer terug in de tijd. Laten we eens kijken wat we zoal hebben genoteerd in de nummers 50 tot en met 99. 

Lees meer...

26 mei 2019: Afsluiting seizoen vv Heijen

vv heijenOp zondag 26 mei 2019 sluit VV Heijen het seizoen 2018/19 met z'n allen af. Alle senioren elftallen spelen deze dag thuis, met als toetje de wedstrijd van het Eerste. Zij spelen nog voor een plekje in de nacompetitie:
10:00: Heijen 4 - Constantia 5
11:00: Heijen 2 - Estria 2
12:00: Heijen 3 - Toxandria 4
14:30: Heijen 1 - Stormvogels '28 1
De muziek wordt verzorgd door 'huis-DJ' Feestdj Al en later in de middag zal de stadse volkszanger Daan van der Venne een spetterend optreden verzorgen.

Lees meer...

14 mei 2019: 1e Genneps Sportcafé in Heijen

gennep doet meeGennep Doet Mee daagt sportaanbieders in de gemeente uit op zoek te gaan naar vernieuwing om zich klaar te maken voor de toekomst. Het is de kans om elkaar beter te leren kennen en om elkaars kennis en ervaring te delen. Want ook van elkaar leren we.  Wat kunnen we bijvoorbeeld organiseren rondom een lokaal sportakkoord en welke andere thema’s moeten we aanpakken?  Denk en doe mee! Kom daarom op dinsdag 14 mei om 19.30 uur naar het eerste Gennepse Sportcafé bij Voetbalvereniging Heijen. Meld je hier aan!

Meer info

mei 2019: Jos van de Venn exposeert

schilderij josSchilderijen van Heijenaar Jos van de Venn en werkstukken van Wil van de Broek zijn momenteel te zien in Buurthuis "de Elsenhof", Torenstraat 52 in Sambeek.

De openingstijden: op werkdagen van 09.00 -15.00 uur.

 

 

 

5 mei 2019: Uitnodiging Koningschieten St. Dionysiusgilde Heijen

dionisiusgildeZondag 5 mei a.s. is ons jaarlijks koningschieten. Wie wordt onze nieuwe koning(in) en wie de nieuwe jeugdkoning(in). Er wordt tevens geschoten door het publiek op de publieksvogel voor volwassenen en jeugd.

Wij nodigen u allen van harte uit om hieraan deel te nemen.
Programma: aanvang 13.00 uur, aanvang schieten: 14.00 uur, aanvang van het schieten voor het koningschap: 15.00 uur. Nadat de koning(in) bekend is zal hij/zij geïnstalleerd worden.

Hopelijk tot zondag.

mei 2019: Winnend lotnummer paaskaars

dionysius kerkNa de paasdiensten zijn er weer lootjes verkocht voor de paaskaars van 2018. Het winnende lotnummer is geworden “geel 824”. Hebt u dit lotnummer dan kunt u de kaars ophalen bij pastoor Reijnen.
Wij wensen u veel licht en plezier toe met deze mooie paaskaars.

Het kerkbestuur

mei 2019: Column Rob Gruben: Heijen en de kunstenaar

kasteel heijen columnVan Ysbrandt Rovers ontvingen we een column van Rob Gruben, eigenaar van BAAC bv in het blad: Kasteel en Buitenplaats, een uitgave van de NKS Kenniscentrum voor Kasteel en Buitenplaats. BAAC is een bureau voor Bouwhistorie, Archeologie, Architectuurhistorie en Cultuurhistorie. Link naar column

april 2019: Groots kruisboog op wip toernooi

dionisiusgildeZondag 28 april is er op het schietterrein "de Maasarm" aan de Mergeldijk een groot kruisboog op wip toernooi, aanvang 11.00 uur.

Er wordt deelgenomen door gildes die aangesloten zijn bij de Noord Brabantse Federatie van Schuttersgilden.

Wil je weten wat dit inhoud kom dan de 28e april kijken. Voor de jeugd hebben we 2 schietwedstrijden met de buks. U bent van harte welkom.

Bestuur en leden St. Dionysiusgilde Heijen

22-04-2019: Rommelmarkt 2e Paasdag 2019

dionisiusgilde

Op maandag 22 april organiseert het Sint Dionysiusgilde voor de 44e keer haar jaarlijkse rommelmarkt in manege De Kleine Hoef, Hoofdstraat 44 in Heijen. De deuren van de manege gaan om 11:00 uur en sluiten weer om 15:30 uur. Wees er op tijd bij, want de mooiste spullen worden in de eerste uren verkocht. De entree bedraagt € 2,= per persoon en daarmee draagt u het Sint Dionysiusgilde een warm hart toe. De gildebroeders en –zusters zien u graag op 2e Paasdag in manege De Kleine Hoef.

Op zaterdag 20 april haalt het Sint Dionysiusgilde spullen voor de rommelmarkt huis-aan-huis in Heijen op. Informatie daarover treft u aan op de flyer die bij u in de brievenbus is bezorgd.

 

21-04-2019: Easter Open bij V.V. Heijen

easter open 2019Tijdens het paasweekend, 20 en 21 april aanstaande, is weer het Easter Open op onder andere de Heijense voetbal velden. Jeugdteams uit alle windrichtingen nemen het dan tegen elkaar op. Hierbij zitten teams die op heel hoog niveau actief zijn. Ook Heijense teams nemen deel aan het toernooi.

Kom ook kijken!