logo gemeente gennepDoor de borden de weg niet meer zien?

In de gemeente Gennep staan veel verkeersborden. De meeste borden zijn geplaatst omdat de wet dit verplicht. Maar er zijn ook ‘extra’ borden geplaatst naar aanleiding van klachten of verzoeken van inwoners. Het doel van deze borden is om de verkeersveiligheid te bevorderen.

Wat we niet willen, is een verkeerssituatie waarbij u door de borden de weg “kwijtraakt” of dat verkeersborden juist voor onveilige situaties zorgen. De gemeente Gennep inventariseert daarom of er overbodige borden zijn die we kunnen verwijderen. Of dat er borden op een onoverzichtelijke plek staan, bijvoorbeeld te dicht op elkaar of achter een boom, en daardoor slecht leesbaar zijn.

Meld een overbodig bord
Ziet u een verkeersbord dat naar uw mening overbodig is of niet goed staat, dan horen wij het graag.  Geef duidelijk aan welke locatie en welk bord het betreft en motiveer uw melding.
Wij gaan dan kijken of het bord daadwerkelijk weg kan, of verplaatst moet worden.

U kunt uw reactie mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  o.v.v. ‘Verkeersborden’ of telefonisch doorgeven via (0485) - 49 41 41. Wij horen graag van u; alvast bedankt voor het meekijken!

Bron: Gemeenterubriek Gennep, VIA Gennep 6 september 2017